Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról

Dr. Alexander Eben világhírű idegsebész tudós. Sok betege aki a klinikai halál állapotából tért vissza mesélt neki az élményeiről. Ezeket meghallgatta, de szkeptikusan kezelte. Tisztában volt vele, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Az egyik napon olyannyira rosszul érezte magát hogy a kórházban a kollégái között kötött ki. Hét hónapig feküdt kómában. Már mindenki feladta a reményt és azon gondolkodtak, hogy lekapcsolják a gépekről, de egyszer  kinyitotta a szemét és visszatért az életbe.
Gyógyulását orvosi csodának tartják, és nem tudják
magyarázni.
dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testen túli létezés legapróbb rejtelmeibe.
Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével. Ébredése után megírta a történetét, a tapasztalatait.

Azóta azt vallja, hogy a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja. Ma már egészségesen folytatja a munkáját.

Nincsenek megjegyzések: