Próbáld ki milyen frizura áll jól neked


Virtuális hajpróba. A használata egyszerű és érdekes. Megnézheted milyen hajszín és milyen frizura illik legjobban az arcodhoz. Tölts fel egy képet az arcodról, lehetőleg olyat ahol a hajad le van simítva és az arcod dominál. Pont úgy mint a képen. A feltöltés után változtathatod a hajad színét, majd kiválaszthatod a frizurát. Ha megtaláltad a számodra legjobbat le is töltheted a gépedre, viheted a fodrászhoz, hogy ilyet szeretnél. Nagyon jópofa és megismerheted önmagad is. Ahhoz, hogy valóban jó, egyéniségedhez arcformádhoz frizurát viselj
ismerni kell önmagad. Ebben segít az online frizurapróba. Amit tudni kell, hogy a frizuraválasztásnál a meghatározó az arcforma. Alapvetően hat típust különböztetünk meg:  ovális, kerek, szív alakú, hosszúkás, szögletes és háromszög alakú.



Az ovális arc a tökéletes. a homlok és az áll nagyjából egy síkban van. Leginkább egy tojáshoz hasonlítható. Gyakorlatilag mindenféle frizura (rövid, hosszú) jól áll neki.
A kerek arcforma, telt, gömbölyű, a legszélesebb pontja az arc csontoknál van. Az arc szélessége és hossza kb. egyforma. Leginkább vállig érő, vagy hosszabb, egyenes haj illik hozzá. Szív alakú arc: magas homlok, keskeny áll, magasan elhelyezkedő arc csontok a jellemzői. a nagyon hosszú haj nem ajánlott, a félhosszú faj a legjobb ehhez a formához.
Szögletes arc. Az áll a pofacsont és a homlok ugyanolyan széles. Javasolt a laza hullámos, félhosszú haj. Háromszög alakú arc. Keskeny homlok- és arc csont, erőteljes széles állkapocs. Az álli érő hullámos fürtök ajánlottak. Hosszúkás arc; magas homlok, keskeny áll, magasan elhelyezkedő arc csontok. Olyan frizura áll jól, mely szélesíti az arcot.