Álom édesség sütés nélkül 15 perc alatt

Hozzávalók:

45 dkg háztartási keksz
2 csomag vanília ízű Aranka krémpor (Dr. Oetker – főzés nélküli krém)
6 dl tej
2 dl habtejszín
a tetejére:
15 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj

Elkészítése:


Elkészítjük az instant vaníliakrémet. A krémport és a tejet összekeverjük, mixerrel felverjük, amikor krém állagú, félretesszük.

Felverjük a tejszínhabot és a krémhez kavarjuk. A kekszet három részre osztjuk.

Egy tepsibe, vagy sütőformába teszünk egy réteg kekszet, szorosan egymás mellé. A krém felét rákenjük, majd egy újabb réteg keksz kerül rá.

Goji berry igazi „szupergyümölcs"

A krém másik felét rákenjük és beborítjuk a megmaradt keksszel. A csokoládét felolvasztjuk, hozzáadjuk a vajat és a sütemény tetejére kenjük. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy a keksz megpuhuljon.