Jennifer Lopez szexi monokiniben

Az egykor Yankees sztár és énekes Alex Rodriguez és  Jennifer Lopez együtt nyaralnak a franciaországi Antibes-ben. A kép egy luxusjacht fedélzetén készült.

J.L. térdre ereszkedve napvédővel permetezi magát szexi fürdőruhájában miközben Alex a párnák között pihenve mobilozik. Lehet, hogy Rod fotókat készít szexi barátnőjéről, vagy valami fontos SMS-t ír?


Rod és J.L. kapcsolata az év elején kezdődött, amikor együtt utaztak olyan helyekre, mint Kalifornia, New York, Bahamák, vagy  Dominikai Köztársaság.

A hét elején Nizza-ba, utaztak Lopez menedzserével Benny Médinával, több baráttal és testőrrel. 

Majd  Monaco felé indultak, ahol felszálltak a yachtra, majd a Place du Casino látogattak el, ezután  a Francia Riviéra  Èze-i éttermében költöttek el egy  romantikus vacsorát.Több boldog órát töltöttek evéssel és beszélgetéssel és  nagyon szerelmesek és boldogok voltak.

Másnap a jacht átvitte őket Antibesbe és a cannes-i szigetekre. A két szerelmes az Eden-Roc étteremben ebédelt, mielőtt elindult egy naplemente-kiránduláshoz St. Tropezbe, ahol jóga leckét vettek. Aztán vacsora következett a yachton.