Lakások "Duna terasz"

Itt keresgélhetsz az új építésű lakások között. Ár?? Hát arra ajánlatot kell kérni.
A Duna Terasz Premium 9 emeletes, a Foka-öböl felé tájolt „U” alakú épület, melynek jellegzetessége, hogy az épületszárnyak vége lépcsőzetes teraszokban végződik. Ennek köszönhetően
a lakók akár a nappalijukban ülve gyönyörködhetnek a varázslatos kilátásban a Dunára, a jachtkikötőre és a Budai-hegyekre. A teraszház épületszárnyai gondozott belső kertet ölelnek közre.
A belső kert játszótérrel, hangulatos világítással övezett sétányokkal, színpompás virágokkal, valamint esztétikus feszített víztükörrel kerül kialakításra. Képzeld el, hogy a teraszodon grillezel vagy az erkélyeden vacsorázol. A lakóparkban található 322 lakás mindegyikéhez ideális méretű, jól használható terasz vagy erkély kapcsolódik, az első emeleten pedig nagy méretű tetőkertek szolgálják a lakók kényelmét.
Otthonra találhatsz itt akkor, ha családos vagy, hiszen a  szomszédban óriási zöld felületek, sétányok és játszóterek találhatóak, de jó választás akkor is, ha a kései órákban érsz haza, hiszen estig nyitvatartó bevásárlási, sportolási és szórakozási lehetőségek várnak az otthonodhoz közel.

Nincsenek megjegyzések: