Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba

Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és azt mondja neki:– Hát, eléggé
félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetőséged. 1 napot el kell töltened a pokolban, egyet a mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig.Így is lett. Viktor lemegy körülnézni a pokolba Ott az összes cimborája, Martiniznek, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a mennybe is. Látja, hogy hatalmas békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
– Nos Viktor hol szeretnél élni?
– Hát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
– Rendben, legyen hát.
ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik.
Odafordul Luciferhez.
– Lucifer bátya! Tegnapelőtt nem ez volt itt!
– Ja, Viktorkám, az volt a kampány, aztán választottál; ezek pedig itt a reformok…
KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!
forrás: zarojel.hu

Nincsenek megjegyzések: