Ráncok, foltok, striák? Ellessa

Miért jó az Ellessa
A titok a hatóanyag forrásában rejlik: a csigákban. A csigák háza külső váz és menedék is egyben, ezért létfontosságú az életben maradásukhoz. Az anyatermészet szerencsére bámulatos regeneráló erővel ajándékozta meg ezeket a puhatestűeket, így képesek helyreállítani házukat, ha megreped, vagy betörik. Ez a csigák által előállított vegyület gyógyító hatásának köszönhető, az allantoinnak.

A bőrön használva ez az anyag elősegítheti a sejtképződést, így helyreállítja és regenerálja a bőrt, így ráncok helyett feszes, fiatalos arcbőre lehet; sötét foltok és májfoltok helyett makulátlan megjelenése; hegek és striák helyett gyönyörű, egészséges bőre.

A szakértők rámutattak, hogy az allantoin csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik. Sikerült mesterségesen is előállítaniuk az allantoint, amely hasonló regeneráló hatással van bőrünkre. Ez az anyag képes lehet eltávolítani a ráncokat az arc bármely részéről, eltüntetni a sötét foltokat, halványítani az aknét és hegeket, sőt akár az égési sérüléseket és striákat is.