Lehet, hogy Diana halála mégsem baleset volt?

Diana hercegnő  az emberek hercegnője volt. Mindenki ismerte és szerette őt. Könyörületességéről, kedvességéről, szociális érzékenységéről  és eleganciájáról ismerték.  A halál kegyetlenül és korán ragadta magával életének  legszebb
szakaszában.   Amikor halálhíre kiszivárgott az emberek sírva fakadtak. Az egész világ gyászolta.  Sok évvel halála után is szomorúságot hagyott az emberek szívében. A közvéleményt úgy tájékoztatták, hogy a paparazzik elől menekültek kedvese autójával, amikor a szörnyű baleset érte őket.
Az egész baleset gyanúsnak tűnt sokak szemében és a baleset óta folyamatosan  nyomoztak az ügyben. Úgy tűnik sikerrel, mert újabb bizonyítékot kerültek napvilágra.
Sok-sok év után jelentkezett egy férfi, John Hopkins és beismerő vallomást tett. Hopkins nyugdíjas MI5 ügynök halálos betegségben szenved és már a kórházból is kiengedték, mert csak hetei lehetnek hátra. Titkát  hosszú ideig tartotta magában, de most már a halála előtt úgy döntött hogy feltárja és beismeri a Diana ellen elkövetett bűncselekményt.
Spartoo
Mr. Hopkins, aki most 80 éves, 38 évet töltött az MI5-nél. Fő feladata volt  az Egyesült Királyság belső biztonságát fenyegető politikai ellenfelek eltávolítása, likvidálása.  Azt az utasítást kapta a főnökétől, hogy távolítsa el Diana hercegnőt, mert túl sok királyi titkot ismer és dühében nyilvánosságra hozhatja azokat és  mindenféle követelésekkel állhat elő, ezért meg kell halnia.  Közvetlen parancsot kapott Philip hercegtől, hogy  Diana likvidálását balesetként kell feltüntetnie. Soha nem öltem meg senkit Diana előtt, főleg nem egy hercegnőt, de engedelmeskedtem a parancsnak.
„A királynőért és az országért  tettem." Az uralkodói hierarchiában Philip herceg által magas szintről jövő utasítás volt,  és nem létezik Nagy-Britanniában, szabad sajtó, amely ezt az állítást leközölné.

A bűnöző család lovagjai a Buckingham-palotában vannak. Ha  Phillip herceg vallomást tenne,  biztosan pszichopatának minősítenék. Amikor megkérdezték, miért vállalta el a munkát, azt válaszolta, hogy hűségesküt tett a  koronára és nem volt más választása, mert az eskü megszegése rosszabb a halálnál is.
KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!
A bűntudat viszont hiányzik, mert  úgy véli, hogy csak "egy munkát végzett el". 

Nincsenek megjegyzések: