Az élet írta ezt a történetet

A történet  10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy kisfiú, a 7 éves Tyrel Wolfe egy iskolai projekt keretében készített egy csomagot, melyben a tanuláshoz szükséges dolgok voltak s ezt egy jótékonysági egyesületnek adta át.
A csomagot a Fülöp-szigeteken élő
Joana Marchan kapta meg. Sokat jelentett ez neki, hiszen így megkezdhette tanulmányait az iskolában. A csomagban megtalálta a kisfiú fényképét és ezért cserébe küldött neki magáról egy képet  és egy köszönő levelet is. Tyrel soha nem kapta meg ezt a levelet. Néhány évvel később a lány megpróbálta őt megkeresni a Facebook-on  a fiút, de ő nem igazolta vissza a bejelölést. Az iskolás csomag már csak egy emlék maradt számára, a fiú pedig nem tudta, kihez is került a csomag. A lány nem bírt belenyugodni és két évvel később még egyszer megpróbálta őt megkeresni. Végül csak megtalálta és gyakran cseteltek, leveleztek egymással. Rájöttek, hogy sok közös tulajdonságuk van. Egyre jobban megkedvelték egymást, míg végül elhatározták, hogy személyesen is találkoznak. Tyrel elutazott Kambodzsába Joannahoz. Amikor megpillantotta Joannat, érezte, hogy soha többé nem tud elválni tőle.
Kontaktlencse akció »
Joana családjának hagyományai szerint a pár nem lehetett együtt csak azután, hogy a fiú engedélyt kért rá a szülőktől, de ez Tyrelt nem zavarta egy idő után ismét visszatért Kambodzsába, amikor Tyrel a szülőktől megkérte a lányuk kezét. Az esküvő után az Államokba költöztek és már kisbabájuk is született, és nagyon boldogok.