Egy nőgyógyász vicces történetei

- Egy anyuka kontrollra jelentkezik az orvosánál. A doki látja, hogy a 6 hónapos baba kakaós kávét szürcsölget a cumis üvegből. "Asszonyom a babának nem jó még a kakaós kávé ebben a korban!" Mire a mama: kakaó nincs benne, csak kávé.
- Találkoztam egy férfi hozzátartozóval, akinek el kellett magyaráznom, hogy az óvszert csak a merev hímvesszőjére húzza, a heréit nem kell belegyömöszölnie.
Volt egy eset, amikor el kellett magyaráznom a mamának, hogy a csecsemő cumis üvegébe ne töltsön szénsavas colát, mert az nem ilyen picinek való.
- Egy hölgy felháborodva kiosztott amikor azt mondtam neki, hogy a közösülés során elkapható fertőzése van. Pedig ő csak egy-két alkalommal csalta meg a férjét és az illető mindig gondosan megmosta az óvszert vízzel, és csak ezután használta több alkalommal.
- Egy anyuka, aki úgy nézte meg, hogy gyereke lázas-e, hogy begyújtotta a sütőt, az egyik kezét betette, a másik kezét meg a gyerek homlokára tette, és megpróbálta összehasonlítani, hogy melyik a melegebb, majd azzal jött be a rendelőbe, hogy babájának 180 fokos láza van.
- Az egyik nő azért nem aggódott a szükséges láb amputáció miatt, mert tudja, hogy vissza fog nőni.
- Egy pár azért fordult hozzám, mert 2 éve próbálkoznak a gyerekvállalással, és nem jön össze. Feltettem a szokásos kérdéseket, hogy milyen gyakran élnek szexuális életet, volt-e már abortusza, stb. Végül eljutottunk a közösüléshez, amikor a pár szeme elkerekedett, mert fogalmuk sem volt, hogy kinek mit kell csinálnia. Ábrák segítségével kellett felvilágosítani őket, hogy miként történik a gyereknemzés.
forrás: blogmania.hu