Gyógyulj talpmasszázzsal

Ha elmégy az orvoshoz rögtön betegként kezelnek. Pedig az emberi szervezet alapvetően az egészségre van kalibrálva. Az emberi szervezet csodálatos öngyógyító képességekkel rendelkezik addig  amíg megkapja amire szüksége van, és amelyet vagy tudsz irányítani, vagy nem.
Sajnos a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a lelki problémák, stb. miatt felborulhat a szervezet belső egyensúlya, így a szervezet rendszerében zavar támad. Amikor a szervezet a
környezeti stresszt már nem tudja elviselni, betegség formájában jelezi azt.
Sok esetben ezen a kibillent állapoton tud segíteni a reflexológia, amely egy természetgyógyászati módszer. A természetes gyógymódok ingerhatást alkalmazva betegségmegelőzésre helyezik a hangsúlyt, illetve a szervezet öngyógyító, önszabályozó képességét támogatja, aktiválja holisztikus szemlélettel. Azaz az embert egységes egésznek tekinti. A test különböző pontjain mikro területek találhatóak, amelyeken az egész test kicsinyített mása megtalálható. Ilyen terület a talp is.
A reflexológia ezeken a mikro területeken keresztül igyekszik hatni a szervezetre. A kézen és a lábon idegpontok találhatóak, ezek kapcsolatban vannak egy-egy szervvel. Ezek az idegpontok a mikro területek, azaz a reflexzónák. Ezen zónák ingerlésével, masszázsával kapcsolat létesíthető az adott zóna és a hozzá tartozó szerv között és így ingerhatást lehet kifejteni.

Ha bármilyen elváltozás, betegség jön létre a szervezetben, azaz felborul a szervezet egyensúlya, akkor ezek a mikro területek jeleznek. Ilyenkor salakanyagok rakódnak le a beteg szervnek megfelelő területen. Minél régebbi és súlyosabb a szerv egyensúlyzavara, a lerakódás annál nagyobb és tömörebb. Pl. ha valakinek veseköve van (bár még nem okoz nála fizikai problémát), a vese zónájában érezni lehet apró kis göböket és érzékenységet, fájdalmat is mutathat a talp adott területe.

Mire jó a reflexológiai kezelés?

-beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait
Bio Noni juice, 500ml
-a testnedvek keringését serkenti, helyreállítja (vér-, nyirokkeringés)
-segíti a salak- és méreganyagok kiürülését
-csillapítja a fájdalmat
-oldja a testi, lelki feszültséget

-a hormontermelő mirigyek működését szabályozza

Nézd meg a videót is!