Valóban ilyenek a mai nők, lányok?

Nincs barátnőm. Állítólag közvetlen, barátságos, intelligens, kedves és figyelmes férfi vagyok. Vezetőként dolgozom egy cégnél remek fizetéssel, luxus autóval járok, sokat olvasok, teniszezem, szeretem a komolyzenét. Szóval a barátaim szerint nem lehet senkinek kifogása velem szemben. 
De milyen lehetőségeim vannak az ismerkedésre? Eléggé korlátozottak. Szórakozóhelyek, bárok, romkocsmák, koncertek, internet, konferenciák, céges rendezvények, munkakapcsolatok. Sok hölggyel  ismerkedtem meg az elmúlt években, tartós kapcsolatra, családalapításra gondolva, de sajnos nem találom a "foltomat". 


Nézzük csak mi a problémám a másik nemmel.

A hölgyek egy része mindenféle racionalitást mellőzve az ezotériára koncentrál.  Horoszkóp, UFO, Jóslatok, vallás, látnokok, amik érdeklik őket. Önálló gondolatuk nincs. Ha az ember kibírja a rövid társalgást velük általában egy éjszakás kalandra valók.

Sok nő időt, energiát pazarolnak a manapság oly divatos kisállat tartásra, ami a központi témájukat képezi. Kutyakozmetika, kutyaápolás, cica, kutya kütyük, stb. Ha nem tudsz, vagy nem vagy hajlandó e köré építeni az érdeklődésedet nem felelsz meg.

Másoknál óriási hangsúlyt  a külsőség: műcici, műhaj, műszempilla, ronda tetkók. Agyonsminkelt kifejezéstelen arc, divatmánia, járásra alkalmatlan emeletes cipők. Ha rád néz érzed ahogy felméri anyagi helyzeted, hamarosan kikérdez, az autódról, a beosztásodról, a fitnesz edződről. Csak akkor választ ki téged, ha jó anyagi hátteret lát benned.

Megdöbbentő műveletlenség és felszínesség. Majd mindegyik megismert lány tisztában volt az aktuális valóságshow menetével. Hosszan tudott beszélni arról, hogy Puki, Muki, Luli, Leandro meg a többiek mit csinálnak, miért, hogyan, ki fog kiesni. Kire lehet szavazni a tehetségkutatóban, kiről derült ki a pornós múlt, stb. Mindamellett az alapműveltség is hiányzott belőlük. Számolás, beszéd, viselkedés… Legtöbbjük az iskolapad óta nem olvasott el egyetlen egy könyvet sem, az interneten szocializálódik, és emiatt a szókincse erősen szűkös, egy többszörösen összetett mondatot pedig már meg sem tud érteni. Nekem pedig égnek áll a hajam a köszcsi, puszcsi, lávcsi és egyéb szavaktól.

JOY-NAPOK! 20% kedvezmény 3 db termékre
 Maradnak a céges rendezvények, ahol  többnyire beképzelt, törtető és karrierista nőkkel lehet találkozni (tisztelet a kevés kivételnek), de ők már többnyire elkeltek). A karriertől, pozíciótól, pénztől és hatalomtól esnek  térdre. Ezek a nők már kulturáltabbak és műveltebbek, de érzelmileg nullák.

Az internet? Egy kezemen tudnám megszámolni hány embernek jött be. Kik vannak a társkeresőkön? Az itt található hölgyek kb.  60%-a olyan nő, akiknek az életben is alig van esélyük párt találni. 
Nagy részük prosti, aki itt árulja magát, agyhalottak, beképzeltek és önimádók. Lehet vagy 10%, akik akikkel érdemes foglalkozni, de mivel az összes regisztrált férfi a kegyeiket keresi, ezért alig van esély a kommunikációra. Többnyire áldozatul esnek valami jóképű lyukvadásznak, és a rossz tapasztalatok miatt törlik magukat.


Bárokban és szórakozóhelyen annak az esélye, hogy olyan lányt talál az ember, akivel lehet tervezni hosszútávon, szinte nulla. Többnyire mindenki az egy éjszakás kalandot keresnek. Kurvaként viselkednek, isznak, közönségesek.
forrás:buzzblog.eu