Harry herceg és a kedvese rokonok

Harry herceg és Meghan Markle  kitűzték az eljegyzésük dátumát. Úgy tűnik, hogy az év végén a királyi család  több ünneplésre készül. Többek között  Erzsébet királynő és Fülöp herceg novemberben 70. házassági évfordulóját ünneplik. Ezért Harryék úgy gondolták, hogy az eljegyzésük időpontjának a  december a legjobb időpont. Ekkor a herceg be is mutathatja  a színésznőt az egész királyi családnak. A
Daily Mail egyik újságírója utánanézett az amerikai színésznő családfájának. Amire rábukkant igencsak meglepetést okozott számára.
Kutatása eredményeként  rájött, hogy a herceg és a barátnője rokonságban állnak egymással, méghozzá távoli unokatestvérek. Közös felmenőjük a XV. sz.-ban élt Ralph Bowes volt, aki az 1400-as évek végén Durham megye seriffje volt. A férfinek két unokája született, az egyik George Bowes, akinek a leszármazottja volt Lady Elizabeth Bowes-Lyon, ismertebb nevén az anyakirálynő, azaz II. Erzsébet édesanyja. A seriff másik unokája egy lány volt, Bridget Bowes, aki hozzáment egy John Hussey nevű férfihoz. Nekik is született gyerekük, de igazából Christopher nevű unokájuk a fontos, aki 1632-ben kivándorolt Amerikába, és Meghan Markle édesapjának a távoli rokona.