Az évszázad rejtélye

A Bermuda háromszög elég titokzatos hely, ahol hajók, repülőgépek tűnnek el. Kutatók régóta igyekeznek megtalálni az eltűnések okát. Sokan arra gondolnak, hogy valami tér-idő alagút van errefelé, vagy valami időkapu. De ha lehetőség van rá, a repülők és a hajók is kerülik ezt a helyet.

Egy legenda szerint a Santiagoból induló 523-as járat 35 éven keresztül volt a levegőben leszállás nélkül. Állítólag 1954 szept. 4-én szállt fel, 92 emberrel a fedélzetén. A rádióösszeköttetés a Bermuda háromszög felett megszakadt, és ezután soha többé nem jelentkeztek. A roncsokat nem találták meg hiába költöttek hatalmas összegeket a felkutatására. Végül elfogadták, hogy légi szerencsétlenség történt, talán a tengerbe zuhant, de roncsokat sehol nem találtak.
A gép 35 év múlva előkerült a brazil reptér felett körözött.  Néhány  kör megtétele után leszállt a repülőtéren. A légi irányítók nem tudtak a gép pilótáival kapcsolatba lépni, nem tudták mi történhetett. A landolás 1989 október 12-én volt.


Amikor kivonultak a géphez horror kép fogadta őket. 88 csontváz ült a székekben, a pilótákkal együtt 92-en voltak. A hatóságok az ügyet eltusolták. A vizsgálatokat végző dr. Celso Atello azt mondta, hogy talán egy időalagútba, vagy valami féreglyukba keveredtek, ahol 35 évig repkedtek. 
Hogy mi történhetett arról nem szól a fáma. Még újságcikkek sem jelentek meg. Vajon mit rejteget a Bermuda háromszög.