Zöldségtorta

Hozzávalók: 
4 db padlizsán
30 dkg mozzarella
50 g apróra vágott bazsalikom
10 dkg friss parmezán sajt
 3 dl paradicsomszósz

Elkészítés: a padlizsánokat meghámozzuk és egyformára szeleteljük. mindkét oldalát 2-3 perc alatt pirosra sütjük (egy olyan edényben melyben nem ragad le). Egy réteg padlizsánt helyezzünk a tepsi (melyben  nem ragad oda) aljára, borítsuk be a paradicsomszósz, a bazsalikom, a mozzarella felével és szórjuk meg sajttal. Ugyanebben a sorrendben ismételjük meg a műveletet. Tegyük a sütőbe 230 fokra, kb. 10-15 percre, amíg aranybarna nem lesz. forrón tálaljuk, de vigyázzunk a szánkra. Jó étvágyat.
454 kcal/adag



Slideshow a blogodra egyszerűen

Így csinálhatsz slideshow-t a blogodra a legegyszerűbben. Elrendezés >>modul hozzáadása. Válaszd ki a HTML/Java modult és a felnyíló ablakba másold be az alábbi kódot. A http linkeket cseréld arra, amit a sóba akarsz betenni. Ha linket nem tudod, nyisd meg a képet új oldalon és másold ki a linkjét. Illeszd be a kód megfelelő helyére. Zölddel jelölve.

Próbáld ki milyen frizura áll jól neked


Virtuális hajpróba. A használata egyszerű és érdekes. Megnézheted milyen hajszín és milyen frizura illik legjobban az arcodhoz. Tölts fel egy képet az arcodról, lehetőleg olyat ahol a hajad le van simítva és az arcod dominál. Pont úgy mint a képen. A feltöltés után változtathatod a hajad színét, majd kiválaszthatod a frizurát. Ha megtaláltad a számodra legjobbat le is töltheted a gépedre, viheted a fodrászhoz, hogy ilyet szeretnél. Nagyon jópofa és megismerheted önmagad is. Ahhoz, hogy valóban jó, egyéniségedhez arcformádhoz frizurát viselj