Az élet írta ezt a történetet

A történet  10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy kisfiú, a 7 éves Tyrel Wolfe egy iskolai projekt keretében készített egy csomagot, melyben a tanuláshoz szükséges dolgok voltak s ezt egy jótékonysági egyesületnek adta át.
A csomagot a Fülöp-szigeteken élő

Egy nőgyógyász vicces történetei

- Egy anyuka kontrollra jelentkezik az orvosánál. A doki látja, hogy a 6 hónapos baba kakaós kávét szürcsölget a cumis üvegből. "Asszonyom a babának nem jó még a kakaós kávé ebben a korban!" Mire a mama: kakaó nincs benne, csak kávé.
- Találkoztam egy férfi hozzátartozóval, akinek el kellett magyaráznom, hogy az óvszert csak a merev hímvesszőjére húzza, a heréit nem kell belegyömöszölnie.
Volt egy eset, amikor el kellett magyaráznom a mamának, hogy a csecsemő cumis üvegébe ne töltsön szénsavas colát, mert az nem ilyen picinek való.
- Egy hölgy felháborodva kiosztott amikor azt mondtam neki, hogy a közösülés során elkapható fertőzése van. Pedig ő csak egy-két alkalommal csalta meg a férjét és az illető mindig gondosan megmosta az óvszert vízzel, és csak ezután használta több alkalommal.
- Egy anyuka, aki úgy nézte meg, hogy gyereke lázas-e, hogy begyújtotta a sütőt, az egyik kezét betette, a másik kezét meg a gyerek homlokára tette, és megpróbálta összehasonlítani, hogy melyik a melegebb, majd azzal jött be a rendelőbe, hogy babájának 180 fokos láza van.
- Az egyik nő azért nem aggódott a szükséges láb amputáció miatt, mert tudja, hogy vissza fog nőni.
- Egy pár azért fordult hozzám, mert 2 éve próbálkoznak a gyerekvállalással, és nem jön össze. Feltettem a szokásos kérdéseket, hogy milyen gyakran élnek szexuális életet, volt-e már abortusza, stb. Végül eljutottunk a közösüléshez, amikor a pár szeme elkerekedett, mert fogalmuk sem volt, hogy kinek mit kell csinálnia. Ábrák segítségével kellett felvilágosítani őket, hogy miként történik a gyereknemzés.
forrás: blogmania.hu

Valóban ilyenek a mai nők, lányok?

Nincs barátnőm. Állítólag közvetlen, barátságos, intelligens, kedves és figyelmes férfi vagyok. Vezetőként dolgozom egy cégnél remek fizetéssel, luxus autóval járok, sokat olvasok, teniszezem, szeretem a komolyzenét. Szóval a barátaim szerint nem lehet senkinek kifogása velem szemben. 
De milyen lehetőségeim vannak az ismerkedésre? Eléggé korlátozottak. Szórakozóhelyek, bárok, romkocsmák, koncertek, internet, konferenciák, céges rendezvények, munkakapcsolatok. Sok hölggyel  ismerkedtem meg az elmúlt években, tartós kapcsolatra, családalapításra gondolva, de sajnos nem találom a "foltomat".