Létező gyógyszerek is alkalmasak lehetnek a Covid19 kezelésére

A tudósok átnézték a széles spektrumú antivirális hatóanyagok (BSAA)-ról korábban közzétett információkat, és létrehoztak egy adatbázist, amelybe 120 biztonsággal használható szer került. A 120-ból 31 bizonyult a Covid19 kezelésére és megelőzésére.
"Például a teicoplanin, az oritavancin, a dalbavancin és a monenzin mind kipróbált antibiotikum, amely laboratóriumban már megmutatta, hogy képes meggátolni számos korona- és más vírusfertőzést" - írta egy tanulmányában Denis Kainov a Norvég Tudomány és Műszaki Egyetem (NTNU) adjunktusa.

240 km-es anyahajók, vagy aszteroidák tartanak a Föld felé?

Mesterséges objektumok, vagy aszteroidák haladnak a Föld felé. Ennek a NASA és a Pentagon is tudatában van és hatalmas költségeket áldoz az esemény vizsgálatára.Ez azért is érdekes, mert az utóbbi 10 évben megnövekedett az UFO észlelések száma és ez a "történet" -bármiről legyen szó" megváltoztathatja a Föld további történetét. Három objektumról van szó, melyek közül a legnagyobb 240 km széles (!!) Nem tudni, hogy mik ezek, de változó sebességgel mozognak. A sebességváltoztatás alapján esetleges idegen eredetű objektumokra is gondolhatunk.