Szunnyadó vulkán

Megmérték a szén-dioxid kiáramlását a Kárpát-medence legfiatalabb vulkánjának területén az MTA-ELTE Vulkanológiai Kutatócsoport munkatársai. Méréseik szerint évente minimálisan 8700 tonna szén-dioxid jön a talajon keresztül a felszínre, ez hasonló a hosszan szunnyadó vulkánok kibocsátásához.

Gyurcsány megegyezett az Orbánt buktató bizonyítékok áráról

Megint találkozott az állítólagos eladóval a DK elnöke, jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Gyurcsány Rónai Egonnak elmondta, hogy
meg is állapodtak az árról az eladóval,
akinek kilétét, és hátterét most sem sikerült felfedni.
"Engem kutyául izgat, hogy kivel ülök szembe, és ő meg kit szolgál. Ebben nem jutunk egyről a kettőre,"

mondta. A számlák hitelesítéséről sem sikerült megállapodni, tette hozzá a DK elnöke, aki tudja, hogy sokan azt gondolják, hogy csak blöfföl. Gyurcsány homályosan beszélt arról, hogy szerinte a tárgyalópartnere nem csak pénzügyi alkut akar vele kötni, hanem még kérni szeretne majd valamit, hogy mit, nem árulta el a volt miniszterelnök.

Plázás öngyilkosság

Budapest - Némán zuhant a halálba egy 35 éves férfi a Mammut II. Bevásárlóközpontban hétfőn este. Informátorunk, aki szemtanúja volt a balesetnek, végignézte a férfi öngyilkosságát. 

-Éppen a korlátnál támaszkodtam, egy ismerősömre vártam az első emeleten. Ekkor pont előttem zuhant a földre egy tompa puffanással a férfi. Jól szituált, üzletembernek tűnt - árulta el névtelenséget kérő informátorunk, aki azonnal segítségért telefonált, ám addigra már más értesítette a mentőket és a rendőröket. 

A mentők több mint egy órán át próbálták megmenteni a férfit, ám a zuhanásban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett már megmenteni az életét. 

forrás: thepost.hu

Békebeli töpörtyűs pogi

Hozzávalók: 

20 dkg kenyérliszt 
25 dkg finomliszt 
2 tk só 
8 dkg vaj 
1 tojássárgája 
2,5 dkg élesztő 
1,5 dl langyos tej 
1 tk porcukor 
3 ek tejföl 

Simicska kontra Orbán

A Simicska Lajos jelentette veszély még csak most éri utol igazán a Fideszt, a nagyvállalkozó és Orbán Viktor miniszterelnök kölcsönösen tönkre tehetik
KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!

Megcibálja Áder bajszát a Jobbik

Ilyet még Schmitt Pállal sem tettek. Vona Gábor a Hír TV-ben azt mondta, a köztársasági elnök elveszíti tisztségét, ha a parlamenti képviselők kétharmada támogatja a kezdeményezést. Ez gyakorlatilag esélytelen, de az eljárás elindítása önmagában is példátlan lenne Magyarországon, ahhoz pedig elég a képviselők egyötödének támogatása is – tette hozzá. A Jobbik elnöke szerint több sebből vérzik a törvény, és az az eljárás, ahogy a kormánytöbbség megszavazta, ha pedig azt a jogász végzettségű Áder János aláírja, akkor asszisztál egy alkotmánysértéshez, így indokolt a megfosztási eljárás kezdeményezése. KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most!

Konrád György nyílt levele a miniszterelnökhöz


Miniszterelnök Úr!
A múlt század utolsó harmadában a kitáguló Közép-Európa sokféleségének érdeklődő és megcsodáló felfedezése adott sokunknak örvendő otthonosságot a fölpezsdülésük által mind érdekesebbé váló hazáinkban.
Megértettük, hogy tanulnunk kell egymástól, és a

Neil deGrasse asztrofizikus véleménye az idegen életről

Neil deGrasse Tyson a világ egyik legelismertebb asztrofizikusa arra a kérdésre, hogy van-e élet a Földön kívül az alábbit válaszolta:

Rengeteg kutatáson vagyok már túl, és sokat