Vaaan élet a Marson??

Az elmúlt években rengeteg érdekes, és új felfedezés született a Marssal kapcsolatban. Minél tovább kutatjuk, annál érdekesebb dolgokat találunk, és annál több bizonyítékot arra, hogy ha nem is értelmes élet, de az élet valamilyen fajtája létezhet a Marson, vagy egykor létezhetett.
Nemrég a NASA tartott egy sajtótájékoztatót, amin egy újabb meghökkentő bejelentést tettek.

Nézd meg ezeket a portrékat! Felismered őket?

Jane Perkins brit művész talált tárgyakból, műanyag játékokból, gombokból és legókból alkotja meg híres portrék, festmények mását. Alkotásai között megtalálhatjuk többek között Albert Einstein, Marilyn Monroe, II. Erzsébet királynő portréját is, valamint Leonardo da Vinci Mona Lisa, és Van Gogh Napraforgók című festményeinek újraalkotott mását is.
Jane, korábban textillel dolgozott, manapság azonban már főleg műanyag darabokból alkotja meg egészen elképesztő, különleges képeit. Érdemes ezeket a képeket közelebbről is megfigyelni, hiszen a művész olyan tárgyakat használ fel képei létrehozásához, amelyek a legtöbb embernek már csak egyszerű szemét, neki viszont kincset érő tárgy. Ezek a tárgyak alkotják a lent látható részletgazdag, színes képek alapjait.