A rák valódi oka

Nem csak a kemoterápiáról beszélt, hanem arról is, hogy miben rejlik a rák, és a rákipar ereje!Dr. Lenkei Gábor nem szokott finomkodni. Több ízben beszélt már nem csak a rákról, hanem a szoros gyógyszeripai összefonódásról világszerte, mely megakadályozza azt, hogy az emberek megtudják a valódi igazságot. Számtalanszor kifejtette már álláspontját, miszerint a kemoterápia gyakorlatilag öngyilkosság, és a test különféle mérgekkel való teletömése, majd a halál megvárása. 

A Mercedes új luxusautója leleplezésre vár

Ez már a jövő. Valami ilyesmi lesz ki Mercedes-Benz Maybach Vision 6 modellje.  Az AMG Vision Gran Turismo tanulmányautó látványa alapján elfogy a lélegzetünk, egyszerűen letaglózó, sokkal szélesebb és laposabb annál, mint amit el tudunk képzelni és a matt ezüst fényezés is felülmúlja a képzeletünket. 
A Mercedes Gorden Wagenernek

Bejött az akció

A Trendy Shrimp nevű kínai étteremben a melltartó méretük alapján kaptak kedvezményt a hölgyek. Az étterem  olyan hirdetést helyezett ki, amin rajzolt csajok vannak fehérneműben. A lányokat a mellméretük alapján rendezték sorba és a plakátra azt a szlogent írták, hogy: "Az egész város melleket keres"  A méretek mellett persze feltüntették azt is, hogy az adott méret mekkora kedvezménnyel jár. A reklám kihelyezése után a vendégek száma mintegy 20%-al nőtt. Az étterembe elsősorban a nagy mellű nők érkeztek a nagy akció reményében. A kedvezményhez viszont valakinek ellenőriznie kellett a méreteket, amit egy női pincér nézett meg. A plakátokat le sem akarták szedni, mert az akció nagyon jól működött.
forrás:cosmopolitan.hu



Az út közepén kiesett a holtest a furgonból

A halottkém hétfőn a washingtoni Olympiában szállt ki egy családi házhoz, ahol elhunyt az egyik családtag. Azonban az elszállításnál problémák léptek fel: a furgonból menet közben kicsúszott két hordágy az egyiken a holttesttel.


Az elhunytat tartó hordágy megállt a kereszteződés közepén, az üres a közeli parkolóig gurult. A halottkém azonban csak később vette észre a problémát, de sikerült azelőtt begyűjtenie az elszabadult hordágyakat mielőtt balesetet okozhattak volna.   Az elhunyt családjától elnézést kértek.