Újabb csapás a kormánytól

Mióta az állam betolakodott a hulladékgazdálkodásba, egyre rosszabbul működik minden. De ez nem akadályozza meg a kormányt abban, hogy továbbterjeszkedjen az utolsó néhány területre, ahol még pénzszagot érez: most a szelektív hulladékgyűjtés megmaradt piaca került terítékre, pedig semmi nem látszik igazolni a közérdeket a kiszorítás mögött. A szereplők szerint mindez csak rontani fog az újrahasznosítási arányunkon, ami már most is messze van az elvárásoktól.
Felhördülést váltott ki a napokban a hulladéktörvény készülő

Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról

Dr. Alexander Eben világhírű idegsebész tudós. Sok betege aki a klinikai halál állapotából tért vissza mesélt neki az élményeiről. Ezeket meghallgatta, de szkeptikusan kezelte. Tisztában volt vele, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke. Az egyik napon olyannyira rosszul érezte magát hogy a kórházban a kollégái között kötött ki. Hét hónapig feküdt kómában. Már mindenki feladta a reményt és azon gondolkodtak, hogy lekapcsolják a gépekről, de egyszer  kinyitotta a szemét és visszatért az életbe.
Gyógyulását orvosi csodának tartják, és nem tudják

A máj védelme

A májunk választja ki a véráramba kerülő salak - és méreganyagokat, valamint a szervezet számára hasznosítható szükséges anyagokat. Fontos szerepe van a zsírok feldolgozásában is. Ezért nagyon fontos szerepet tölt be az egészségünk fenntartásában.

Vigyázzunk rá nagyon! Kerüljük az alkoholfogyasztást és a kávét is. A májat kímélő étrend alapszabálya a bőséges folyadékbevitel (no nem a söröcske), a rostokban gazdag ételek fogyasztása és a bőséges C-vitamin bevitel. A friss gyümölcsök, saláták, zsírszegény szénhidrátokban és fehérjékben gazdag ételek lehetnek segítségünkre a máj „karbantartásában”. A Máriatövis kiváló májregeneráló szer.

Még mindig van lejjebb? Ezek az emberek keresztények?

Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!

Már nem bírom tovább. Valahol olvastam, hogy egy daganatos „halálra ítélt” beteg felajánlotta, ha adnak neki egy puskát lelövi.  Megdöbbentem, de most már elgondolkodom rajta.
Ezeknek nincsenek szülei, vagy idős rokonaik? Hát persze hogy vannak, csak éppen összeloptak annyit, hogy

Ferde tükör

MILYENNEK LÁTJA MAGÁT EGY NŐ?
 3 évesen: Amikor tükörbe néz egy királynőt lát.
8 évesen: Hamupipőkét látja.

15 évesen: rémséget lát (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!).

20 évesen: "túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör" - de mégis úgy dönt, hogy attól még kimegy az utcára.

Együtt maradnak, vagy válnak?

Brad Pitt és Angelina Jolie kicsit elkapkodták a döntést a válásról. Angelina rájött, hogy olyan megértő férjet mint Brad nem fog könnyen találni. Brad nem annyira a nőt látta benne, hanem elsősorban a gyermekei anyját. Lehet hogy mégis együtt maradnak?


Kate Middleton


Kate csakúgy él, mint bármely hétköznapi ember. Charlotte hercegnő 2015. május 2-án született és pontosan 2 hónap múlva tartották a keresztelőt egy vidéki kápolnában Sandringhamben   teljesen zártkörben. Csak a szűk család vehetett részt rajta és természetesen a keresztszülők, akiknek nevét az utolsó pillanatig titokban tartották.
Kate mint sok kismama a Mommy-bloghoz a Mumsnet és a  BabyCentre  oldalakhoz fordul a gyermekneveléssel kapcsolatos tanácsokért. Természetesen Anonim nevet használ.
Amikor Willel nem értenek egyet, azonnal a fenti segítségekhez nyúl. Ahol a kommentekből is szerez tapasztalatokat és kérdéseket tesz fel.