90 éves lett Gina Lollobrigida olasz díva

Már fiatalon felfigyeltek feltűnő szépségére, ezért modellként kapott lehetőséget, később pedig már filmekbe is hívták, elsősorban operákba. Nem kétség, hogy a lehetőségeket dekoratív megjelenésének

Az egész világot magával ránthatja egy jéghegy leszakadása?

Globális katasztrófába sodorhatja a bolygót.
Megdöbbentő, és nagyon aggasztó dolgot jeleznek előre a kutatók. Elmondásuk szerint egy óriási katasztrófa előfutára lehet a leszakadó óriásjéghegy.
Nem arról van szó, hogy drasztikus

Így lesz szép a muskátlid

Így érheted el, hogy csodálatosan dús levélzete és virágai legyenek a muskátlidnak. Reggel, vagy este locsold meg, néha permetezd meg állott vízzel. A banán héját ne dobd el. Szárítsd meg és zúzd össze és keverd bele a muskátli földjébe, mert nagyon sok a növény számára hasznos anyagot tartalmaz.
Ha lehetőség van rá, ne érje a tűző nap. 
meg fogja hálálni.

Az orvosk azt mondták, nem éli túl. Kész csoda


A kis Jaxon egy ritka neurológia rendellenességgel jött a világra melynek következtében koponyájának és agyának egy része hiányzik. Ez súlyos fogyatékosságot eredményez. A terhesség alatt a 17 heti ultrahang vizsgálat már kimutatta az agyi elváltozást. Ekkor az orvosok javasolták a terhesség megszakítását, ám a katolikus szülők ellenezték azt. Nem sok esélyt adtak arra, hogy a magzat életben marad. De a 37 hetedik hétben Jaxon első győzelmeként élve jött világra.
Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!
Szüleit Brandont, Bretegne-t felkészítették arra, hogy a pici ilyen mértékű fogyatékosság mellett kizárt hogy fejlődjön és az életben maradási esélyei kórházi kezelés nélkül normál komfort mellett egyenlők a nullával, de a szülök 3 hét kórházi benntartózkodás után hazavitték babájukat, vállalva a végzetes következményt is. Jaxon viszont felül múlt eddig minden várakozást napról napra nagyon apró lépésekben mérve de erősödött, fejlődött és kiérdemelte az ERŐS JAXON azaz JAXON STRONG becenevet. Saját facebook profiljának és rengeteg jó akarójának támogatójának és a 120 ezer dollárnak köszönhetően édesanyja minden percében vele lehet és orvosi kezelést is tudnak fizetni számára. Jaxonnak minden anyjával töltött perc áldásos ajándék, ilyenkor reagál a külső ingerekre felismeri édesanyja hangját és szabályosan virul, és mosolyog is szüleire. Ez a kis csoda megmutatja milyen hatalmas a szeretet ereje, hisz ez a kis harcos néhány hete töltötte be első élet évét, annak ellenére, hogy már rég nem kellene életben lennie az orvosok szerint.
Spartoo

A szülei így nyilatkoztak ekkor “Azt szeretnénk, hogy emberek tudják Jaxon nem lélegeztetőgéphez kötve él, fejlődik és virul, fény és értelem van a szemében, lehet hogy nem látja a színeket vagy nem érzékel mindent, de ha olvasunk neki hallgat és figyeli a képeket a könyvben, imádja a zenét, segítséggel megáll, és mindig jó kedvű és mosolyog”. Ezek a bátor szülők Istenben bízva vállalták a kockázatot, az orvosok még mindig találgatják meddig marad életben Jaxon, de nekik ez nem számít. Büszkék kisfiúkra, aki él, mert élni akar nem számít meddig, de addig is boldogan.