El akarnak veszejteni

 El akarnak veszejteni
A népesedési programmal kapcsolatban ígéretet tett arra, hogy a 2018-as választás után - amely "reményeink szerint rendben lesz" - "egyértelmű, súlyos, demográfiára összpontosító gazdaság- és társadalompolitikát kell folytatnunk".

Az ország 5. leggazdagabb embere

 atv.hu
Mészáros Lőrinc az elmúlt egy évben óránként 11 millió forinttal növelte a vagyonát. A napi.hu számításai szerint, ha a felcsúti polgármester gyarapodása nem lassul, akkor egy év múlva ő lesz az ország leggazdagabb embere. A kormány után a Fidesz is hiteltelennek nevezte a leggazdagabb magyarok listáját.

Jennifer Lopez egyszál semmiben

A 47 éves énekesnő két külön szettel készült a csütörtök esti latin Billboard gálára: az egyik, fekete Julian Macdonald ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, a másikban pedig a színpadon mutatkozott. Egyik ruha sem takart túl sokat Jennifer Lopezből, amivel tényleg nincs az égvilágon semmi baj, az énekesnő alakja csodálatos.

Elhunyt Gyurcsok József

Gyurcsok a kismarosi tanyáján sokáig gyógyító központot üzemeltetett, és megalapította az Egyetemes Szeretet Egyházát, majd több agyvérzést is kapott, így a romló egészségi állapota miatt családjához költözött. A temetése pénteken, 13 órakor lesz Érden, az Ercsi úti temetőben.
Az Index azt írja, a villanyszerelőből lett távgyógyító két éve az RTL Klubon azt jósolta, 86 évesen fog meghalni. 66 évet élt.

Lássuk a tényeket

A magyar kormány 2017 áprilisában „Állítsuk meg Brüsszelt!” címmel indított hat kérdést érintő nemzeti konzultációt, amelyet valamennyi magyarországi háztartásba eljuttatott. A konzultációban számos olyan állítás szerepel, amely nem felel meg a tényeknek, illetve rendkívül megtévesztő. Az Európai Bizottság szilárd tények alapján kívánja tisztázni a szóban forgó kérdéseket. 
Az Európai Unió soha nem „Brüsszelről” szólt, hanem egy