Az öregségi foltok szinte mindenkin megjelennek az évek haladtával

A petrezselyem levél mindig híres volt a fehérítő és regeneráló tulajdonságairól a kozmetikában. Eltávolítja bőrpírt, irritációt és duzzanatokat, fehérít. 
Védelmet nyújt a ráncok ellen. Az érzékeny szemkörnyék ápolására is kiváló, és segít kiküszöbölni a pattanások és mitesszerek megjelenését.

Győzd meg a gólyát, hogy "miből legyen" a babád

Sok babát váró család szeretné eldönteni, hogy milyen legyen a baba neme. Magyarországon még erre nincs megoldás, de van néhány trükk amely befolyásolhatja a baba nemét. Több oka is lehet annak, ha a szülőknek nem mindegy, kisfiú, vagy kislány fog-e születni. Nos több technika is létezik, amelyek segítenek eldönteni a fiú-lány kérdést.
Mindössze annyit kell tenniük a pároknak,

Mitesszer eltávolítása házilag

A mitesszerek időnként a legszebb bőrt is elcsúfítják. Az akne, mitesszer, vagy közönséges néven pattanás akkor jön létre, ha a faggyúmirigyek kivezető nyílása valamilyen okból eltömődik.A pattanásos bőr általában serdülőkorban több tényező - hormonális változások, veleszületett hajlam és környezeti hatások - együttes hatására alakul ki. A bőrünkben a szőrtüszők kivezető nyílása