.


Élet a Marson?

Most már biztos, hogy van élet a Marson. Penészedik a Curiosity rover.
A Curiosity rover önmagáról készített egyik fotóján fedezték fel a gombára, vagy penészre utaló foltokat.



UFO-t fényképeztek

A különös esetről készült felvétel április 5-én felkerült a legnagyobb videómegosztóra is, azóta pedig már több, mint 40 ezren látták. Persze azonnal parázs vitát váltott ki!

Utazás a Marsra

"A NASA 1952-től kezdődően 1970-ig azt kommunikálta a nyilvánosság felé, hogy a céljuk, hogy állandó bázist építsenek a Marson. Eztután viszont mintha elfelejtették volna a dologot. Alighanem ekkor kezdett valósággá válni a terv. Talán mégis igazak azok az összeesküvés-elméletek, miszerint már évtizedek óta amerikai bázisok vannak a Marson, és nagyban folyik a nyersanyagok kitermelése és a harc a rovarszerű őslakókkal…"

Brazil nagyik

Igaz-e hogy nagyikról van szó ? Nem tudjuk. Csak annyit tudunk, hogy a hölgyek nagyon fiatalon szülnek. Lehet, hogy valóban nagyi szépségversenyről van szó. gondoljunk csak arra, hogy a Copacabanan milyen gyönyörű nőket láthatunk, és milyen nők forognak a rioi karneválon. Ehhez kell egy kis jólét, odafigyelés, ápolás, na és egy kis genetika.
Nagyik szépségversenye

Orbán Viktor és a CEU

Második lehetséges interpretáció, hogy a miniszterelnöknek egy személyes meccse zajlik az őt nemigen kedvelő Soros Györggyel, és egész egyszerűen borsot akart törni a milliárdos orra alá, azzal, hogy kiszúr az egyetemével. Harmadik eset­leges szcenárió szerint a volt szovjet tagköztársaságokban komoly gondot okoznak Moszkvának a CEU-ról érkező nyugatos, amerikai orientációjú „poli­tikusok”, és Putyin Orbán Viktornak adott támogatásának a kiszorítás is az ára.
http://hetek.hu

Hajóféregre bukkantak


A Fülöp szigeteken bukkantak rá 5 hajóféregre és nem hittek a szemüknek a tudósok. Bár már 200 éve köztudott a létezése, élő példányt még nem találtak. A hajóféreg tulajdonképpen nem féreg. Azzal vált hírhedté, hogy belefúrja magát a tengervízbe merült faanyagokba, ezáltal sok esetben megrongálja a fából készült építményeket, például mólókat, dokkokat, fa hajókat. 


napiufo.hu

Fogyi recept


4 hetes testkontroll

ELSŐ NAP

Reggeli: 
Mindig ugyanaz: frissen sajtolt gyümölcslé, tetszés szerinti mennyiségben, de legfeljebb 4 dl
Gyümölcs a jóleső mennyiségben:
·         erősen korgó gyomorra banán

Tippek, trükkök

Elkezdtem blogolni. Mivel weboldalaim már vannak:


 Gobelin ékszerek

ezért azt gondoltam, mit nekem egy blog írása. Na hát ez nem így történt. Újabb és újabb kérdéseim merültek fel, melyekre napokig kerestem a megoldást. Hogy más hozzám hasonló mazsoláknak segítsek, összeszedtem néhány tippet, amit most közreadok.

Felső menü létrehozása

Két lehetőség van:
  • Létrehozol egy oldalt. Belépve az oldaladra bal oldalon a menüsorból kiválasztod az 
Elrendezést és kiválasztod az Oszlopokon keresztül ívelő szakasz-t.
Majd szerkesztés.