A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot"

15 éve hazudnak a 2001 szept 11. terrortámadásról. Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett. Mivel halálos beteg, kiengedték a kórházból azzal, hogy még három hetet fog élni.  A CIA-ügynök ezek után elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”
Mik a bizonyítékok erre? A BBC élő adásban hamarabb bejelentette
hogy a 2 nagy torony ledőlésének máris megvan a súlyos következménye.
A WTC7, azaz a Salomon Brothers Building 7 is összeomlott.
A probléma annyi, hogy a bejelentéskor a háttérben még  áll és a bejelentés után omlik össze...
Az élő adás azonnal megszakad! 




Számos olyan eredeti felvétel van a  false-flag terrortámadásról, melyek rögzítették az épületrobbantás hangját is.  Tehát egyik  felhőkarcoló sem a becsapódástól dőlt össze.Továbbá az élő adás felvételén a 2 torony összeomlasztásakor jól láthatóak az épületrobbantásokra jellemző kipufogások,  amik a nanotermit töltetek berobbantásakor szépen sorban ütik ki a tartópilléreket és a két épület gyakorlatilag szabadesésben képes leomlani, nem pedig eldőlni.  
KONTAKTLENCSÉK a legnagyobb gyártóktól 30-60 százalék kedvezménnyel, akár ingyenes szállítással, azonnal saját raktárról, 30 napos visszavételi garanciával az eOptika.hu kontaktlencse webboltból. Vásároljon most! „Soha nem fordult elő azelőtt a történelemben, hogy egy acélszerkezetes épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben. (Jonathan Barnett, PhD. Worcwsteri Műszaki Alapítvány)