Szemgimnasztika

A szemtorna erősíti a fáradt és kimerült szemeket, és napközben bármikor elvégezhetjük.Helyezzük kezeinket a két szem sarkába és finoma húzzuk a bőrt a füleink felé. Nyissuk jó tágra szemeinket és lassan mozgassuk a szemgolyóinkat jobbra, balra, majd fel ill. lefelé. Többszöri ismétlés után tartsunk kis szünetet, majd lezárt szemhéjakkal ismételjük meg a gyakorlatot. Majd rövid pihi után nyitott és zárt szemmel is forgassuk a szemgolyóinkat körbe-körbe. Tekintetünk tisztább és fényesebb lesz.

Karikás szemek

1 teáskanál szódabikarbóna egy pohár forró vízbe. Ebbe áztass bele egy vattapamacsot és tedd a szemeid alá 10-15 percre. Ha lefekszel még könnyebb.
Ezt követően mosd meg az arcod, majd kend be a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémmel.

Cuki babák

.


Mire szolgálhattak a piramisok

Hatalmas gépek, misztikus, ma nem ismert szerkezetek kaphattak helyet a belsejükben, azokban az üregekben, melyek mára kiüresedtek, és nem tudják megfejteni, hogy mi lehetett bennük, mi célból vannak beleépítve a piramisokba.
Eszerint a piramisok azért lehettek jelen az egész boylgón, mely teleportációra voltak képesek, és nem mások voltak, mint teleportációs állomások.



70 millió éves dinoszaurusz tojásokra bukkantak Kínában

Apokalipszis

Világégés fenyeget? Több jel figyelmeztet a veszélyre. Lásd az iszlám vallásháborút, Észak-Korea fenyegetését, Oroszország és USA egyoldalú megállapodását. Többek szerint nyakunkon az apokalipszis. Mások szerint már tart a III. világháború.

Testsúly

Normális testsúly. Kövér vagy, esetleg sovány? Könnyű kiszámolni. Ha a testmagasságunkból levonunk 100-at megkapjuk a normális testsúlyt. Pl. egy 170 cm magas ember normális súlya 70 kg.
Az ideális testsúly pedig az így számított súly 10%-a.