Senki nem hiszi el, hogy ikrek

Ha valakinek elmondják, hogy ikrek, senki nem hiszi el.Mindenki úgy gondolja, hogy az ikrek olyanok mint két tojás, sokszor a szüleik is nehezen különböztetik meg őket. Pedig ezek a lányok ikrek. személyiségük hasonlít, de a külsejük egészen más.

Betépve röhögtek...

A floridai kamaszok szeme láttára sétált a vízbe teljes ruházatban Jamel Dunn 31 éves férfi. Összeveszett a menyasszonyával és úgy döntött, hogy véget vet az életének.

A BKK hibáit vette észre, elvitték a rendőrök

A fiatalember a BKK nemrég átadott online jegyrendszeréből 50 Ft-ért tudta megvenni a 9500 Ft-ot érő bérletet. A fiú jelezte a hibát a BKK-nak.

Lézer vakította el az utasszállító pilótáját

Budapest felett haladt a személyszállító gép fedélzetén kétszáz emberrel, amikor 1000-1500 méterről a szemébe világítottak. A fény annyira elvakította, hogy át kellett adnia az irányítást a másodpilótának.

Mennyei étel

Tökfasírt

Fasírtot nem csak húsból lehet készíteni, hanem zöldségekből és tökből is. Most a tökfasírt receptjét adom közre.

Hozzávalók:

1 kg főző tök,
2-3 evőkanál liszt,
2-3 tojás,
só, őrölt bors,
kapor.

Elkészítés

Egy kiló főzőtököt meghámozok, és magházát kiszedem. Lereszelem, besózom, és állni hagyom fél órát, majd kinyomkodom. Hozzáteszek két-három evőkanál lisztet, két-három felvert tojást, sót, őrölt borsot, kevés összevagdalt zöld kaprot. Összekeverem és evőkanállal forró olajba szaggatva kisütöm.
forrás:bidista.com