Kövér Lászlónak elment az esze? (Vagy soha nem is volt)

De még az is lehet, hogy sose volt neki. Nehéz ép ésszel feldolgozni, de az Országgyűlés elnöke, a Fidesz prominens képviselője egy keszthelyi lakossági fórumon megmagyarázta, hogy miért jó, hogy keveset keresnek a magyarok.
Mielőtt elolvassa, érdemes a számítógépe, vagy laptopja billentyűzetét valami törhetetlen anyaggal bevonnia, nehogy kárt tegyen benne!
Tehát, Kövér László szavai a következők voltak azzal kapcsolatban, hogy miért nem támogatja a Jobbik béruniós kezdeményezését:
„Történelmi okokból kifolyólag egy történelmi szegénységgel küszködő régió, ennek vannak gazdasági értelemben vett előnyei is. Ezért van annyi munkavállaló lengyel Nyugat-Európában, mert kevesebbel is beérik, elnézést kérek, idézőjelbe téve, mint a jóléti állam szolgáltatásaihoz hozzászokott, hogy ne mondjam, némely esetben hozzálustult polgárok. Ez egy versenyelőny a lengyel munkavállaló számára, mert van munkája Londonban, és viszonylag jól keres, és azt hazautalja. Az meg annak az országnak is versenyelőny, számos szegény, szegényebb kelet-közép-európai ország ebből él”
forrás: zsurpubi.hu 



Bangóné kiakadt

Németh Szilárd rezsibiztos újabb hajmeresztő baromságokkal állt elő. Ezúttal egy lakossági találkozón borzolta a kedélyeketA kormányülésen megállapították, hogy hiába csökken a fogyás és emelkedik a nők termékenységi