György herceget édesapja kísérte iskolába az első napon

A 4 éves "kisherceg" a Thomas’s Battersea intézményben kezdte el tanulmányait az idén szeptemberben. Az első napon édesapja kísérte a nem teljesen vidám trónörököst az iskolába. Az iskola az angol oktatás legjobbja, ahol a tandíj évente 17 600 font. Jó tudni, ha valaki ide szeretné járatni csemetéjét. Akadtak szülők akik aggodalmukat fejezték ki a herceg jelenléte miatt. Attól tartanak, hogy a kisfiú felkelti a terroristák  figyelmét is. Sajnos lehet, hogy igazuk volt, mert a brit titkos szervezet elcsípett  egy ISIS beszélgetést mely a kis trónörökös meggyilkolásáról folyt. Egyelőre sem a Buckingham-palota, sem a Kensington-palota nem adott ki közleményt az ügyben, de az biztos, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy György herceg és családja biztonságban legyen.

Tedd félre a kötött sapkát

Bármilyen jól áll, bármilyen csinos és kényelmes, felejtsd el a kötött sapkádat, vagy csak sportoláshoz használd ezután. Megérkeztek az új fejfedők. Visszatér a 20-as évek divatja, amely mindenkiből dámát varázsol. Tedd félre a szemedbe húzott kötött sapkát és válaszd ki  a hozzád legjobban illő formát és színt. Bármihez felveheted, de kerüld a pufi dzsekiket és a sportcipőket. Csinos, nőies leszel egy szövetkabátban a kiválasztott hozzá illő kalappal csizmával, vastag talpú bokacsizmával, egy kötött garbóval.

Harry herceg és a kedvese rokonok

Harry herceg és Meghan Markle  kitűzték az eljegyzésük dátumát. Úgy tűnik, hogy az év végén a királyi család  több ünneplésre készül. Többek között  Erzsébet királynő és Fülöp herceg novemberben 70. házassági évfordulóját ünneplik. Ezért Harryék úgy gondolták, hogy az eljegyzésük időpontjának a  december a legjobb időpont. Ekkor a herceg be is mutathatja  a színésznőt az egész királyi családnak. A