Nepál Istennője egy 3 éves kislány

Kumarinak, Nepál élő istennőjének választottak egy 3 éves kislányt. 
A hindu többségű országban évezredes szokás az istennő választás. A választás előtt a  papok napokon át tanulmányozzák a lányok horoszkópját, vizsgálgatják őket. Az élő istennőnek külsőleg ugyanis hibátlannak kell lennie.

Testépítő nők

Martin Schoeller 43 éves világhírű fotós a gyengéd női nemet másképpen ábrázolja fotóin. Egy ilyen testalkat kialakítása bizony több évbe, évtizedbe is beletelik. Ez látszik is a hölgyek életkorán, sokat dolgoztak, hogy ilyen "szépek" legyenek, ilyen testük legyen. Kérdés, hogy mit szólnak hozzá férfitársaink. 

India legdrágább vonata

Maharadzsa Expressz, mely 2010. januárja óta működik, az indiai vasút legújabb luxus vonata, és egyben az egyik legdrágább Ázsiában. 8 napon át tartó útja a során vonat India legszebb és legprominánsabb helyszíneire viszi el vendégeit, például a Taj Mahalhoz, a Khajuraho templomokhoz, Ranthambore vadvilági élőhelyeihez, a Fatehpur Sikrihez (Akbar császár által építtetett palota) és

Vagyont érő ámbráscet hányadék

Két spanyol férfi egy ámbráscet másfél kilós hányadékára bukkantak  Mallorca szigetén Porto Cristo tengerpartján.  A rossz szagú, viasz-szerű anyag akár 100 ezer eurót is érhet. 
A megtalálók egyike, Soufian Akrach elmondta, hogy eleinte egyáltalán nem akarták elhinni, hogy ilyen nagy “kincset” találtak, ezért több vizsgálatot is elvégeztek. 
Az arab gyökerű andalúziai pizzasütő