Ki építette a piramisokat

Tudósok már régóta vitáznak arról, hogy az ókori Egyiptom fejlett kultúrájának és hihetetlen építkezéseinek (nevezetesen a piramisoknak) létrejötte valamely idegen faj támogatásával történhetett-e.

Ma már a kutatókat egyre több eszköz támogatja a munkájuk során.
A legújabb genetikai tanulmányok azt sugallják, hogy az egyiptomi fáraók technológiailag igen fejlett idegen civilizációval állhattak kapcsolatban. 


A fáraókat ezek az idegenek genetikailag is manipulálták. A piramisok tervezői és építői is ennek a távoli bolygóról származó idegen civilizációnak a hatása alatt állhattak. A média és a mohamedán régészek nagyon kerülik az új felfedezések közreadását, pedig hihetetlen felfedezésről van szó, mely megváltoztatná az emberiség történelmét.

Stuart Fleischmann a kairói svájci egyetem összehasonlító genomika (a genomika vagy genomtan a genomot és a gének kölcsönhatásait vizsgáló multidiszciplináris tudomány) tanszékvezetője és csapata, nemrég jelentették be egy 9 éves ókori egyiptomi fáraó genomjait feltérképező - 7 éves vizsgálat eredményeit. Ha helyesnek bizonyulnak megállapításaik örökre megváltoztathatják a világ történelmét, és megérthetjük helyünket az Univerzumban!

Megvizsgálták a világ legismertebb megalitikus helyszíneit (piramisok, szfinx, templomok) és megállapították, hogy ugyan nem tudják hogyan építették ezeket a monumentális építményeket az adott korban, de ismerik a modern tudományt és az egyetemek hivatalos álláspontjait, de valamennyit ostobaságnak tartják.
A tudósok elismerik, hogy e megalitikus építmények építésére vonatkozóan vannak különféle félig megalapozott magyarázatok a lehetséges módszerekre, de ezek egyben nevetségesek is. Hiszen ezek megépítése napjaink fejlett technológiájával, eszközeivel is problémákat okozna.

Engedjék meg, hogy adjak két példát a bizonyításhoz.
Elsőként nézzük Abu Szimbel (II. Ramses) templomát:
Abu Simbel egy nubiai falu Dél-Egyiptomban, a szudáni határ közelében a Nasser-tó nyugati partján. Asszuántól mintegy 230 km-re délnyugatra helyezkedik el. A Wikipedia az Abu Simbeli templomokat két hatalmas sziklaképként ábrázolja.

Abu Simbel-ben található a "Núbiai Emlékművek" néven, általában csak „Abu Szimbel” néven ismert komplexum. Az iker-templomokat eredetileg II. Ramszes fáraó uralkodása idején faragták ki a hegyoldalban a Kr. e. 13. században. A fáraó  tartós emlékművet akart magának és Nofertarinak a kedvenc feleségének emelni. A templom II. Ramszesz  „Kadesh-i győzelmét” dicsőíti. (Mellesleg nem győzött, hanem megegyeztek)
A templomokat az asszuáni gát építésekor kellett áthelyezni jelenlegi helyére.
A videón látható az építmény „átmozgatása”.


A mai rendelkezésre álló technológia mellett is óriási nehézségeket jelentett az ősi emlékmű minden egyes darabjának nagyjából 600 lábnyira történő átszállítása.
Hogyan tudták az egyiptomi piramisok építői az ókorban azokat a hatalmas, több tonnás köveket mérföldekre elszállítani és egymásra emelni. Mi a fene segítette ezeket az embereket ebben a munkában? Csak a szerencse?
Akkor ki építette a több ezer éve fennmaradt megalitikus csodákat?

Kedves olvasó döntsd el mi lehet az igazság!

1. Vagy az ókori emberek olyan erősek voltak, hogy önállóan fel tudták építeni ezeket a megalitokat, amelyek megépítése évezredekkel később modern technológiával is problémákat okozna.  VAGY

2. Volt itt egy másik faj abban a korban az Óriás-faj, hiszen szinte minden ókori kultúra a világon mítoszokat és történeteket ír, amelyek azt sugallják, hogy az óriások valóságosak voltak és a Földön éltek. Még a Keresztény Biblia is az Isten fiairól beszél, akik az Égből jöttek le, és emberi nőkkel párosulva, Nephilim néven ismert utódokat hoztak létre. (lsd: Genesis könyve) VAGY

3. Egy másik világból származó idegen lények jöttek ide, rövidebb időre  letelepedtek, és valamilyen módon manipulálták az emberiség DNS-ét. Az ókori sumér szanszkrit szövegekben az ember számára ismert legkorábbi írások magyarázatot adnak egy ilyen találkozásra.