Mielőtt meghalt, becsatolta a biztonsági övet, majd kidobta kisbabáját az ablakon

Wyoming egy olyan kisváros, ahol mindenki ismer mindenkit. Az Illions államban található helyiségnek csak 1400 lakosa van.Shelby Ann Carter, ebben a csendes, barátságos környezetben képzelte el az idilli családi életet. Itt éltek vőlegényével és édesanyjával, kozmetikusként dolgozott és 21 éves volt amikor elkezdte a gyógyszerészképzést.Januárban kislánya, Keana Davis is megszületett. Shelby nagyon boldog édesanya volt, de a jövőbeli tervei hirtelen véget értek…

“Hatalmas nyomot hagyott kisvárosunk történelmében,” mesélte a város polgármestere. A tragédia ponotsan egy nappal a 21-ik születésnapja után, január 30-án következett be. Shelby egyedül volt otthon kislányával, amikor a ház kigyulladt. Felhívta hát a segélyhívószámot és értesítette őket, hogy ég a ház és alig kap levegőt.Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, sajnos már túl késő volt. Miután kioltották a tüzet, holtan találták a második emeleten, és megállapították, hogy szén-monoxid mérgezést kapott. A mindössze 12 napos kislányt azonban nem találták sehol a lakásban. Nemsokkal ezután megtalálták Őt, a ház előtt lévő törmelékek között.


Mi történhetett?
 

Annak ellenére, hogy az egész lakás lángokban állt, Shelby ésszerűen cselekedett és szokatlan módon megmentette kislánya életét. Belehelyezte kislányát egy gyermekülésbe, becsatolta a biztonsági övet és a második emeletről kidobta az égő házból. Milyen önzetlen édesanya, aki képes volt mindenre, hogy megmentse egyetlen gyermekét.“Azt hiszem, hogy az erős anyai ösztön volt az, ami képessé tette őt, hogy megmentse gyermeke életét. Örök rejtély marad számunkra, hogy miért Ő miért nem ugrott ki az ablakon” – magyarázta az egyik tűzoltó, aki ott volt a helyszínen. A kislányt kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy kisebb sérülésekkel megúszta, a zuhanás nem okozott különösebb sérüléseket és mélyebb égési sebek sem voltak rajta, csak zúzodások. Rövid időn belül kiengedték a kórházból, és most a rokonok vigyáznak az árván maradt kislányra.A tragédia után, a város lakói adománygyűjtő kampány szerveztek az interneten, hogy támogassák a családtagokat, hogy minél hamarabb újraépíthessék a leégett házat. Alig egy hét alatt összegyűlt 40.000 dollár. Bár óriási a veszteség, de Keana Davis örökre büszke lehet édesanyjára, akinek kétszeresen is megköszönheti az életét!

Nincsenek megjegyzések: