Mindig "kéznél" van az orvos. Androidos applikáció

Bizonyára már mindenki járt úgy, hogy éjszaka belázasodott a gyerek, mivel ilyenkor rosszul érzi magát, sírása megtöri az éjszakai csendet. Hirtelen nem tudjuk mit tegyünk, hova szaladjunk, hogy vihetjük el az ügyeletre, hol van az ügyelet, mi a telefonszáma, stb.
de nemcsak a gyerekkel, hanem a felnőttel is előfordul, hogy nem tud felkelni az ágyból, gyors orvosi segítségre lenne szüksége, de az ügyeletes orvos csak később tud kijönni.
De már van egy azonnali szakorvosi segítség a MediCall rendszer.

Ez a szolgáltatás, és applikáció jó a betegnek jó az orvosnak. Videós és szöveges segítséggel kiválaszthatod az orvost a más betegektől érkező értékeléssel. Nem kell többé a neten keresgélned és a megbízhatatlan forrásokra hagyatkozni. A segítség egy gombnyomásra "házhoz jön" a MediCall alkalmazással. Csak le kell töltened ezt az ingyenes applikációt.

Az alkalmazással biztosított lesz az orvos teljes figyelme és az
otthon nyugalma. Az alkalmazás a távoli falvakban élők számára is óriási segítség és megnyugtató érzés.


Az applikációban a teljes házi vizit nyomon követhető, így a vizsgálat mindkét fél számára kényelmesen és biztonságosan, előre megbeszélt feltételek mellett zajlik. Az alkalmazás nemcsak nagycsaládosok, hanem távol élő, idős szülők és nagyszülők, illetve mindazok számára is hasznos, akik koruknál fogva nehezebben mozognak, illetve ágyhoz vannak kötve.Az otthon biztonsága a szülők és a gyermekek számára is megnyugtató, betegség idején ez ráadásul még jobban felértékelődik. Természetes, hogy ilyenkor nem szívesen mozdul ki az ember, ám a MediCall alkalmazással nincs is rá szükség, hiszen az orvost ezentúl már a saját nappalidban is fogadhatod. A gyerek számára immár biztosított a gyógyuláshoz szükséges tökéletes kombináció, vagyis az otthon nyugalma és az orvos teljes figyelme.

A MediCall szolgáltatást a betegek és az orvosok is jó szívvel ajánlják. Ingyenesen letölthető innen:
Play áruház:
a keresőbe írd be: medicall 
Hirdetésként elsőként jön be. Ezt kell telepítened.
MediCall- orvosi szolgáltatások