Halálkütyü

Nem tudjuk mikor szólít magához a kaszás, de ez így jó. Azonban sajnos bárki kerülhet olyan helyzetbe amikor a halál megváltás lehet számára. Sok esetben felmerül az eutanázia (ahol engedélyezett) lehetősége, amikor az ember már nem is él igazán csak van, mert az elméje ugyan ép, de a teste nem engedelmeskedik. Nos amikor az ember eldönti a visszavonhatatlant a modern technológia segítségére siet. 
Ez pedig nem más mint egy 3D nyomtatóval előállítható halálgép, benne sűrített halált hozó nitrogénnel. Egy gombnyomás és itt a halál. 
Ahhoz, hogy ezt a kütyüt használja valaki egy tesztet kell kitöltenie, melyből kiderül, hogy beszámítható-e az illető. H igen befekszik és megnyomja a gombot. 
Hááát ennyi lenne? Ennyi az élet? Vagy egy jó dolog az eutanáziához? 
Ahhoz mondjuk, hogy ezt a kütyüt használhasd, tesztet kell kitöltened, s ha abból kiderül, hogy beszámítható állapotban, öntudatodnál vagy, kapsz egy kódot, azzal nyílik az ajtó, és már mehetsz is – meghalni. Befekszel, megnyomsz egy gombot, jön a nitrogén és a halál. Utána ki sem kell nyitni a kütyüt, az lesz a koporsód!