Győzd meg a gólyát, hogy "miből legyen" a babád

Sok babát váró család szeretné eldönteni, hogy milyen legyen a baba neme. Magyarországon még erre nincs megoldás, de van néhány trükk amely befolyásolhatja a baba nemét. Több oka is lehet annak, ha a szülőknek nem mindegy, kisfiú, vagy kislány fog-e születni. Nos több technika is létezik, amelyek segítenek eldönteni a fiú-lány kérdést.
Mindössze annyit kell tenniük a pároknak,
hogy az Y kromoszómát hordozó spermáknak kedvező feltételeket teremtenek.
A kísérletek azt mutatták, hogy a 
“fiú spermák” gyorsabban úsznak, viszont a lányok sokkal ellenállóbbak, ezért egy kisfiú érdekében legcélszerűbb a peteérést megelőző 1-2 napban, közvetlenül akkor és utána szeretkezni.
Mit tehetünk még a kiscsávóért?
Táplálkozás
Az étkezés befolyásolja a test pH-ját, ami befolyással van a fogantatásra. A kisfiús pocak kedvéért a fogantatás előtti hetekben "fiús diétára" kell váltani. Ez azt jelenti, hogy a savasító ételeket el kell kerülni a leendő kismamáknak. Egy ilyen diéta sós ételeket, vörös húsokat, tojást kenyeret, halat, kukoricát tartalmaz. Ugyanis a savas környezet elpusztítja a fiú spermákat, ezzel esélyesebbé téve az X kromoszómákat a megtermékenyítésben. Ha tehát fiút szeretnénk lúgosítanunk kell.
Dr. Czeizel Endre is egyetért azzal, hogy a hüvely kémhatása befolyásolhatja, hogy mely spermiumok indulnak nagyobb előnnyel. A kutatások szerint 75%-al lehet befolyásolni  a baba nemét. Egy hüvelyirrigáló (öblítő) eszközzel az aktust megelőzően előkészíthető a kis vendég útja attól függően, hogy milyen kromószómás géneket kívánnak befogadni.
A lényeg: lány babához savasítani kell, fiúhoz pedig lúgosítani. Ha kislányt szeretnél 1 l. langyos vízbe keverj egy eK 10%-os ecetet, "kisfiúhoz" egy eK szódabikarbónát. Ezzel a folyadékkal kell átöblíteni a hüvelyt.






Nincsenek megjegyzések: