Belső Föld. Legenda, vagy valóság?

Egyes kutatók szerint a Földön belül van egy másik Föld, különféle élőlényekkel, külön földrészekkel, fejlett civilizációval. Erre az elméletre nincs tudományos bizonyíték, de vannak akik biztosak benne, hogy a Föld két dimenzióban létezik. A nyitott pólust jégtakaró borítja. A Földben pedig van egy belső Nap és belső mágneses mező. Az emberiség elől eltitkolt, legfrissebb kutatások azt bizonyítják, hogy a földrengések során a bolygónk kérge úgy rezeg, mint a harang. A sarkvidéken, melyet jég borít tátong egy lyuk, amely egy másik világba vezet.
„Amennyiben képzeletben kettészeljük a Földet, akkor láthatóvá válik az öt dimenziós belső föld: a föld magja, a Belső Föld, a Déli nyitott pólus, az Északi nyitott pólus és a földkéreg.” Már Hitler emberei is kutatták a Föld belsejét, ezért katonai expedíciót indítottak a sarkvidékre és állítólag meg is találták a lejárót. Sőt hiteles térképek is előkerültek. Hogy mindez legenda, vagy valóság nem derült ki, de egy elmélet arról szól, hogy milyen ebben a Belső Földben az élet: 

„A földalatti városokban hetente nagyjából 20 órát dolgoznak az emberek, mindenki hasznára, mert közösségi tervekhez igazodnak. A közösségek eltartását és a városok egyenletes működését biztosítják. Itt minden munka egyenértékű és szent, ezért senkinek sem kell fizetnie azért, amit szeretne megszerezni, vagy szüksége van rá. Minden ingyen van. Az élet teljesen stressz mentes, az itt élők maguk választják a munkájukat és élvezik, amit csinálnak.” Az elméletek szerint mind az emberek, mind az állatok vegetáriánusok, és paradicsomi az élet. A kérdés, hogy miért nem jönnek a felszínre, miért nem keresik velünk 
a kapcsolatot?





Nincsenek megjegyzések: