Harry herceg házasodni készül

Harry herceg a barátnőjével Meghan Markle- vel egy régóta tervezett romantikus nyaralásra készül Afrikába, ahol a lány 36. születésnapját is megünnepelni kívánják. Talán Harry térdre ereszkedik és megkéri Meghan kezét? Nem tudni mi fog történni
ezen a romantikus helyszínen.  A herceg komoly munkát végzett Afrikában az állatok védelmében és most megmutatja kedvesének is a helyet és a „védenceit”.
Harry szűk körben külföldön szeretne házasodni királyi pompa nélkül.  A nagyi II. Erzsébet – akinek mellesleg Harry a kedvenc unokája - ennek természetesen nem örül, de a királyi szokások is változnak. Meghan nemcsak idősebb, elvált asszony, de még nem is brit.  Egy hasonló rossz emlékű szerelem már volt a királyi házban, amikor VIII. Edward király beleszeretett egy elvált amerikai nőbe és ezért a trónról is lemondott. Harry herceg egyébként meglepő vallomást tett amikor elmondta, hogy nem vágyik a királyi címre. A trónöröklési sorban amúgy is csak ötödik. Arra a kérdésre, hogy akar-e valaki a családból király lenni, nemmel válaszolt. A monarchia erős – köszönhetően a nagymamának- de azért ráférne egy kis megújítás. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.