Fehér szemceruza


Karakteres szemek
A fehér szemceruza segítségével könnyen kiemelheted a szemeid, karakteresebbé teheted őket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a szemhéj belső széleit fesd be a fehér ceruza segítségével.




Stílusos kontúr
A fehér tus segít abban, hogy kiemelkedő, és különleges sminked legyen.
Kétféleképpen használhatod fel:

  • klasszikus: miután kiestetted feketére, alkalmazz rá fehéret is, ezzel tompíthatod kissé
  • futurista: dupla kontúr alkalmazás. Alul fekete festéket, míg vele párhuzamosan rögtön fehér tust alkalmazz.
Csillogó tekintet
A fehér szemceruza segítségével a tekinteted sokkal vonzóbb lehet. Mandula vágású, és csillogó szemeid lesznek. A szem belső sarkába kell alkalmaznod.
Spartoo.hu - Winter Sale - akár 60% kedvezmény

Árnyékolás
Az árnyékolás alapozásához is használhatod, igen különleges hatást fog kelteni. Segítségedre lehet a színtónusok közti átmosásban.

Szemforma alakítása
Nagy kerek szemek kicsinyítése: a szem belső sarkába tegyünk egy kevés fehér festéket
az egymáshoz közelülő szemeket “tágíthatjuk”, ha a szem belső sarkától a közepéig fehér vonalat rajzolunk a szemhéjra ha túl távol ülők semmiképp ne használjunk fehér festéket.

Rakoncátlan szemöldökre
Ha úgy tűnik, nem tökéletes a szemöldökünk íve, ha fehér szemfestékkel tompítsuk a rakoncátlan szálakat, egyenesítsük az ívet. Ezután rögtön egy világos alapozót is használhatunk. A fölösleges festéket egy kis szivacsdarabbal mossuk el.
Spartoo

Ajkak vastagítása
Miután kirúzsoztuk a szánkat, húzzunk egy vékony fehér vonalat az ajkak szélére kontúrként. Középről kifele haladva húzzuk a vonalat.

Nincsenek megjegyzések: